Publicatie uit het ondernemersmagazine AchterhoekBIZ, editie 4, 2023.

Rob Besselink presenteert Max View

Veelzijdige Achterhoekse ondernemer gaat ‘voorbij jouw verbeelding’ met nieuwe Inspiration Studio

Beyond your imagination. Zo klinkt de belofte van Max View, de gloednieuwe Inspiration Studio van Rob Besselink. En zodra je het pand aan de Informaticaweg 7 in Doetinchem betreedt, zie je meteen dat dit geen loze belofte is. Max View geeft een nieuwe betekenis aan interieurbeleving. Het voorstellingsvermogen van bedrijven en particulieren wordt hier inderdaad flink opgerekt.

“Dat is precies wat we willen. We willen de fantasie van mensen eerst prikkelen en daarna werkelijkheid maken”, vertelt Rob Besselink terwijl hij koffie bereidt achter de elegante bar in Max View. Op interieurgebied heeft hij zijn sporen al verdiend. Toch is Max View weer iets nieuws. Een concept dat de regio nog niet kent. Rob vertelt meer over ‘het idee’ achter Max View en wat mensen hier kunnen verwachten.

Hoe kan het nóg beter?

De bevlogen ondernemer legt uit wanneer het zaadje werd geplant: “Als winkelier kwam ik vaak dezelfde bedrijven en interieurprofessionals tegen bij klanten. Ik dacht: als al die partijen nou eerder bij elkaar waren gekomen, dan had het nóg beter gekund. Dus toen liep ik al met het idee om een keer een studio te bouwen waar al die smaken samenkomen.”

Het afgelopen jaar ontvouwde dit idee zich en op 15 september opende Max View zijn deuren. “We zijn geen winkel, geen showroom. Max View is alleen op afspraak te bezoeken en echt een inspiratiestudio. De plek waar je reis begint”, benadrukt Rob. “Dat wil trouwens niet zeggen dat we niet met je naar winkels gaan. Uiteraard ga je producten, stalen en materialen bekijken. Sterker nog, ik ga met je mee. Om je te adviseren, het offertetraject te begeleiden, maar vooral om wat we samen hebben uitgedacht, ook écht te realiseren.”

Toch is dit volgens hem niet het vertrekpunt: “Producten en materialen komen inderdaad in een later stadium. Eerst doen we een stap terug. Ik heb al vaak meegemaakt dat mensen niet exact kunnen uitdrukken wat ze zoeken als ze met een architect, stylist of woninginrichter om tafel zitten. En dan worden hun wensen niet goed gehoord. Erg frustrerend. Wat ze hier bij Max View zien, helpt om hun behoeften scherper te krijgen. En dat praat een stuk makkelijker met mensen die het moeten uitvoeren.”

Het Grote Idee

Géén behangboeken, stalen en gordijnstoffen dus bij Max View, maar eerst het grote idee. En dat idee is sturend voor al die latere (materiaal)keuzes. Wél vind je bij Max View inspirerende opstellingen die jou helpen om dat grote idee vorm te geven. Je ziet bijvoorbeeld wat er mogelijk is met glas. Rob wijst over zijn schouder naar een stijlvolle wijnkast waarbij gebogen glas is toegepast. Al doet wijnkast eigenlijk geen recht aan het object. Een ‘bovengrondse wijnkelder’ komt meer in de buurt.

Ook vind je bij Max View verrassende wandafwerkingen, slimme deurtechnieken en zelfs een complete fitnessruimte. “Maar”, zegt Rob, “het gaat om het totaalplaatje voor je interieur. En dan heb ik het ook over licht, geur en audio. Alle zintuigen moeten worden geprikkeld.”

Voor dat totaalplaatje komt zijn uitgebreide netwerk in beeld.

Max View verbindt interieurprofessionals

Max View is niet neergezet als concurrent binnen de regionale woon- en interieurbranche. Of zoals de Doetinchemmer toelicht: “We zijn vooral een verbinder die de verschillende interieurprofessionals samenbrengt en inzet voor jouw huis of bedrijf.”

Voor thuis en op de zaak

Max View is er voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven die hun receptie, kantine, restaurant of fitnessruimte zó mooi willen maken dat klanten en werknemers nooit meer ergens anders heen willen.

In dat geval kun je bij Max View:

  1. Inspiratie opdoen
  2. Een plan laten uitwerken
  3. Dat plan realiseren.

En al die tijd is Rob Besselink dat ene aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Uitvalsbasis voor stylisten

Interieurarchitecten en -stylisten zijn ook van harte welkom bij Max View. Rob: “Wat mij betreft wordt dit ook hún inspiratiestudio. Een plek waar ze met klanten afspreken en kunnen laten zien welke sfeer je creëert met bepaalde producten en materialen. Soms is het gewoon prettig om het in het echt te zien en niet alleen via een beeldscherm.”

Max View bezoeken?

Bij Max View heb je één-op-één contact met Rob Besselink. Daarom is de Inspiration Studio alleen op afspraak te bezoeken.