Onze wereld van glas

Glas zorgt voor veel lichtinval, waardoor ruimtes met glas sfeervol en aangenaam worden. Glas is een uitstekend materiaal, aangezien het een van de weinige geheel doorzichtige bouwmaterialen is. Max View in Doetinchem brengt glas naar een heel andere level. Welkom in onze wereld van glas!

Van advies tot montage

De specialisten van Max View adviseren, leveren en monteren glasoplossingen op maat. Ook projectbegeleiding kunnen wij voor onze rekening nemen. Daarmee bieden we het antwoord op elke glasvraag.

Wij passen glas toe in zakelijke omgevingen zoals kantoren, maar ook bij u thuis. Onze standaard oplossingen of het specifieke maatwerk gaan altijd gepaard met deskundige voorlichting en gericht advies.

Hoe gaan wij te werk?

Graag maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten. Zo leren we elkaar beter kennen en krijgen we een goed beeld van de ruimte(s) die u wilt veranderen en uw specifieke glaswensen. Dit kan gaan om een nieuw ontwerp voor bestaande ruimtes of om grotere verbouwingen.

Wij zijn sterk in het omzetten van een idee, dat nog in uw hoofd zit, naar een concreet concept. Wij inventariseren uw wensen en creëren een mooie en functionele uiting die raakt en die tot het gewenste resultaat leidt.

Om de vertaling van uw idee naar een concept zo tastbaar mogelijk te maken, brengen we het ontwerp in beeld met oog voor detail. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u waar nodig nog wijzigingen doorgeven.

Als het ontwerp is goedgekeurd, nemen wij uw glaswerk in productie. We zorgen voor een uitmuntende afwerking en zullen uw glas professioneel monteren op uw gewenste plaats. Zo hebben wij het complete proces in handen en wordt alles goed geregeld.