Ultieme beleving met Max View

Een onbelemmerd uitzicht, extra daglicht, ruimte en sfeer scheppen, een stijlvolle oplossing op kantoor of in uw woning? De glasoplossingen van Max View helpen uw woon- en werkgenot vergroten. Max View denkt met u mee en ondersteunt u bij het ontwerp en de uitvoering.

Max View staat voor maximaal zicht in een woning of bedrijfspand en is gespecialiseerd in glazen oplossingen op maat. Oplossingen in alle vormen en maten, functioneel, veilig en stijlvol én met een verbluffende kwaliteit. Elk vraagstuk is een uitdaging voor Max View, die wensen omzet in realiteit. Met service en flexibiliteit en het aanbieden van maatwerk en kwaliteit garandeert het Doetinchemse bedrijf een eindresultaat van hoog niveau.

Oneindige mogelijkheden
Unieke interieuroplossingen van glas voor uw project? Een stukje extra woongenot met een glazen taatsdeur of pui? Een oplossing die past bij de architecturale uitstraling van uw bedrijfspand? Glas is sterk, sprankelend en breed toepasbaar in een woning of bedrijfspand. De mogelijkheden zijn oneindig: van glazen wanden voor een veranda, een veilige afscheiding in de douche tot volglazen wanden met stalen deuren in een kantoor of winkelpui en glas voor gevels, deuren en spiegels. “We weten raad met oplossingen voor bijna elke toepassing”, stelt Rob Besselink, die samen met Rob Bongers de drijvende kracht is achter Max View. “We creëren open ruimten en houden rekening met de wensen en eisen ten aanzien van akoestiek, ruimte, licht en privacy. Of iemand nu een aluminium of rvs-look of een stoere stalen uitstraling wil, wij adviseren om de gewenste sfeer te creëren en zorgen voor de juiste afwerking. Natuurlijk waarborgen wij de beste kwaliteit en maximale garantie op het geleverde glas.”

Totaalconcept
De combinatie van kennis, vakmanschap en jarenlange specialisatie is de kracht van Max View. Particulieren, aannemers, architecten en interieurbouwers kunnen er voor zowel nieuwbouw als verbouw en herinrichting terecht. De glasspecialisten vertalen elke vraag of elk idee naar een ontwerp op maat. “We hebben kennis van de glaseigenschappen, constructie en van bevestigingssystemen”, zegt Rob Bongers. “Ons advies is zowel technisch als creatief. Daarnaast ontwikkelen we op maat, dragen we zorg voor de levering en monteren we zorgvuldig. Kwaliteit staat in elke fase voorop. Bij ons vinden opdrachtgevers alles onder één dak voor elke glasoplossing!”

Wilt u meer weten over de projecten of mogelijkheden? Neem contact op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.
T: 0314 – 23 80 00 E: info@max-view.nl